Tillbaka

I'm back! Har inte varit så mycket flitigt blogg uppdaterande för min del på sistone, jag kan skylla på en massa saker bland annat följande: varit på resande fot i sommar,( och ville inte till mina föräldrars stora förskräckelse ägna resan åt att leta upp internetcaféer), har varit och jobbat samt gjort praktik i östersund..  och så har jag varit sjuk, sen så vann ju borgarna valet och då drabbades jag väl av en smärre depression. Men nu är jag  tillbaka !
Är nu hemma i ume men åker till östersund idag för en sista praktikvecka! Sedan är det dags för röstpraktik och ex-jobbskrivande hemma i Umeå! Inget av dessa sysselsättningar ser jag väl direkt fram emot  men men , känns skönt att få lite vardag igen och slippa bo i kappsäck.

Har varit i kontakt med en del vårdcentraler på sistone och vill mest bara klaga på deras OTREVLIGA OPROFFESSIONELLA BEMÖTANDE!!! Patienter ska man ta på allvar och bemöta med respekt.. det verkar inte alla veta.

Och angående valet kan jag väl bara säga : "Det behövs inget dollargrin för att va ett äkta borgarsvin" ...nej det var väl lite barnsligt uttryckt...  det jag i själva verket menar var att jag tyckte att "fel lag vann" , jag hejade ju på det röda laget och det gjorde jag inte enbart för att röd är en finare färg än blått ... nej nej. Jag kan bara säga till er som röstade blått: VI får väl se hur det går med vårt så kallade välfärdssamhälle nu med skattesänkningar och allt möjligt tokigt som utlovats. (blir intresssant och se hur allt ska finansieras... ) och hur det går för alla i vårt land som inte är höginkomsttagare. .. kort sagt så tänker jag att man inte bara kan tänka på sig själv ...
Ja ja, blir allfall spännande att se vad som händer de kommande 4 åren.. Jag tänker också att det finns en anledning till att det blir fortsatt rött styre i månag norrlandskommuner...

Nu ska jag göra matsäck till min 6 timmars bussresa till östersund..