Bil i bil i bil

oj oj. Tro det eller ej men jag tror att min kära bil Rudolf drabbats av bristande impulskontroll. Hade honom inne för lite småfix.. bland annat att centrallåset på förarsidan som inte fungerade tillfredsställande.. När jag hämtade Rudolf så var han lite sur för att jag hade lämnat bort honom (min analys) så låset var lite trögt men det skulle ordna till sig sa de..  men icket. DEt som sedan hände är lite skrattaretande när man ser objektivt på det i efterhand.. mindre skrattretande när man inte ätit på alldeles för länge och står på en parkering med massa folk:
Jag och D ska låsa bilen då går det inte att låsa + att rutorna fram helt plötsligt går ner. Så där står vi med en bil som inte går att låsa med öppna rutor. Jag kan inte tänka klart och morrar (hunger-elakt a.k.a. en-blodsockernivå-under-fotknölarna-speaking) vakta bilen och går in och handlar. Mitt geni till karl räknar då ut ett sätt att låsa bilen inifrån där man sedan får klättar till passagerar sätet låsa upp den dörren och sedan låsa den dörren från utsidan. En 8åring pekade och skrattade när jag gjorde manövern på ICA härom dagen. Men jag står ut... tills på torsdag. Kanske kan man medicinera honom eller så får han gå i terapi.. min lilla röda bil.


För övrigt
*var på SPA igår.. och det var alldeles alldeles underbart
*sodastreamen går på högvarv liksom vårt nyförvärv i köksparken: diskmaskinen!
*Nedräkning för NY har börjat.

Prag prag

Vi åt mat, drack öl och åt ost och chips och frossade i största allmänhet. Vi gick och gick och gick på kullersten tills vaderna och fötterna värkte och så gick vi lite till. Vi såg massvis av hus, kyrkor, slott, broar tinnar och torn. Vi såg också ett begravnings kapell som finns med på världsarvslistan... det var skrämmande och häftigt på samma gång. Ben från ca 40 000 människor var "arrangerade" inne i kapellet som bland annat kristallkrona. Bisarrt är nog det bäst beskrivande ordet...

I övrigt hade vi en hel del intressanta diskussioner, skratt mm mm

Exempel:

E: Vad tror du att du gör om 5 år?
D (efter att vi ätit rostade potatisar med ost och kött och öl och chips mm mm): Bantar

 

Prag

Vi befinner oss nu i Prag. Vi har redan fatt smak pa bade olet och maten. Valdigt fint och kanske lite val varmt vader. Pa dagarna leker vi turister och pa kvallerna njuter vi av en till flera kalla... med och utan tilltugg.
Ikvall blir det till Emelias stora fortjusning 3ratters igen!

Vi lever och mar for er (t.ex mamma) som undrade.

I need a visit to....

Prag!

Vi åker imorgon och till hufvudstaden idag. Efter ett par dagar med fullt hus och sängar överallt, konserter, en hel del intag av dryck och mat behöver vi några dagars rehab med... sängar, och en hel del intag av dryck och mat fast denna gång i Prag.

Lite om årets yra:

Hotell Önevägen bedrevs mycket framgångsrikt. Hopptältet  och hundbädden var de populäraste sovplatserna. Den gula drinken efter midnatt gjorde stor succé. A camp och Sahara Hotnights gjorde nog störst intryck på mig. Årets bästa pryl: Soda streemer!!!! En hel del skratt kom också från årets lek...   "Den lilla bajsjungfrun" (av princip så väljer jag att inte nämna "jag vet var du bajsade förra sommaren" denna princip gäller även uppföljaren).


Nu åker vi strax.