Det var väl roligt, hurra!

Nu är snön äntligen här! Det värsta vädret är denna årstiden innan snön kommer, för då är det mörkt grått och trist. Men nu minsann ligger det allafall snö på marken :)
Igår var det hårda bud, föreläsning hela dagen med två skånska logopeder om föreläste om den sk. "Helsingborgsmodellen" detta var mycket givande och intressant, duktiga logopeder och ett vettigt och tilltalande förhållningssätt.. men trots detta blir man trött. Taggade dock upp och gav mig iväg på födelsedagsfika på kvällen! Mycket trevligt och en mycket god tårta!!

Är lite låg nu, har tenta på fredag , och har haft en del långa dagar , och en dos grupparbete som på nåt sätt nästan alltid tär på energin..  Och tar tid från tenta-plugg....

och sen bär det av på praktik "hemma"  i Övik  , ska bo hemma hos mamsen & pappsen i 4 veckor detta innebär förmodligen att jag kommer regrediera till gymnasieåldern...bli lättretlig, diskussionsbenägen, och uppkäftig.. :)  ska också  pendla 2,5 mil (enkel väg) med buss dagligen til övik city och praktiken... dryyygt.  Kommer också med all säkerhet gå upp i vikt av all vällagad mat och allt fika som det kommer bjudas på i det Carlssonska hemmet..
Men jag kommer å andra sidan att spara pengar, hinna umgås med vänner, familj och bekanta och förhoppningsvis få en toppen bra och lärorik praktik.. (optimisten har talat)

För övrigt:
Farsdags tips boken Pinsamma pappor, och skämten de älskar att plåga oss med

Är i stort behov av uppåt-tjack nu!!!!!!   ska prova om det funkar med en promenad i snön..

Kommentarer
Postat av: Petra

Akta bara så du inte blir alkoholist...har ju hört att de dricks vin varje dag i det Carlssonska hemmet... *skrattar*

Postat av: Hanna

Låter helt underbart att få åka hem ett tag :)

2005-10-28 @ 21:52:29
URL: http://hannaolssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback