The passenger

Skrev ett ganska långt inlägg igår, men nåt blev fel och det försvann tillsammans med min motovation att skriva ett nytt :(
Men här kommer det:
Denna vecka hade kunnat vara en kalas vecka , då internationella (eller var det europeiska?) logopeddagen och internationella kvinnodagen inföll samma vecka! Logopeddagen "firade" jag med att läsa ett antal vetenskapliga artiklar i ämnet "nasometer normeringar" (till examens arbetet) , denna dag hade jag hoppats skulle firas med tårta, fiskdamm, balongutdelning (?) på logopedmottagningen ..  men dagen gick i princip obemärkt förbi ( ska eventuellt lägga in ett förslag om firande till nästa år).
Kvinnodagen då? jo då fick jag ändå en del gratulationer :D men ingen fiskdam, men väl en morotskaka-muffin!
Gick ensam hem från Berghem igår kväll, är första gången sen hagamannen dök upp igen som jag gick ensam... var väldigt otäckt. Kände mej paranoid som få.. men som dom brukar säga  "Just beacuse you`re paranoid doesnt mean they're not out to get you"

Hursomhelst längtar jag till på lördag! Jag drar söder ut imorgon, åker nattåg till linköping där jag väntar ett tag på morgonkvisten och sen vidare till P4 (inte radiokanalen)  där det utlovats fin utsikt i form av fina fina J och ärtsoppa :) Därefter drar jag och J till Stockholm där det blir mini-semester,,  till och med tisdag!  Längta längta längta..

Veckans låttips:  We're so loud med Dub sweden

Kommentarer
Postat av: Mia

Du vet i det där fikarummet på logopedmottagningen, som vi vanligtvis håller oss långt borta ifrån (men som jag nu dricker gratis kaffe i), DÄR fanns någon sorts tårta som var en jättesemla. Jag gissar att det var det som var "att fira" logopeddagen. Ha så trevligt i helgen! Kramar

2006-03-09 @ 17:33:02
Postat av: aggiornare

Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare

2007-02-19 @ 01:45:39
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:10:36
Postat av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

2007-02-24 @ 23:22:20
Postat av: uomo

The information I found here was rather helpful. Thank you for this. http://www.flryanair.org/uomo

2007-02-26 @ 17:22:34
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback