stor i orden, liten på jorden

.....tycker jag är ett värdelöst ordspråk. Det är ju precis tvärt om! Kan man uttrycka sig med ord eller uttrycka sig på något annat sätt klarar man sig mycket bättre, man blir en människa som kan påverka sin omgivning. Tänk om t.ex. Bush kunde fler ord än : attack, 11/9 , förstöra... (nu kan han ju inte dessa ord på svenska ens ...men ändå) Tänk om han kunde prata med Usama Bin Ladin istället?! ( jag vet att jag låter som en dagisfröken, men ) jag vet också att  förutsättningar  för att prata med Usama Bin ladin är följande: 1. Man måste hitta honom 2. Han måste finnas ("han finns ju någonstans på jordens yta... tror man" citat Måns Möller)  3. Antingen Bush eller Bin Ladin eller båda två måste lära sig ett nytt språk. Hursomhelst : Kommunicera, inte söka upp och döda..  det lär ju heller knappast locka fram Bin ladin?!

Ja ja nog om detta ... andra saker jag kanaliserar mina aggressioner på just nu är följande:
* ALLA elaka människor (där inräknas alla som är elaka mot barn, djurplågare , moderater som inte vill att arbetslösa människor ska kunna försörja sig överhuvudtaget, jag själv räknas nog en del dagar in i kategorin elaka människor också,,)
* Rökare som sätter sig i allergiutrymmet på bussen
*Min förkylning (orättvist och otajmat att bli förkyld nu,,när jag snart drabbas av min pollenallergi)


Slut på ilska över till allt underbart i mitt liv just nu:
* Älskade J !! (amor vincit omnia)
* Världsbra PECS-utbildning i Uppsala i onsdags (min förkylning och dåliga hörsel till trots)
* Mitt underbara jobb!
* den fantastiskt fina lägenheten i Östersund som vi ska flytta in i 1a juni!
*Resa resa resa i sommar (på betald semster! *katjing* inkasserar 10 vuxenpoäng)
 * Umeå open nästa helg! Hurra!





Växa upp

Är i Umeå som vanligt på helgerna! Känns skönt med en långsam avvänjning från denna stad.. Men snart är det dags att bo i Östersund på riktigt, känns ganska bra. Det som känns konstigt är att bli vuxen (läs: jobb+ riktig lägenhet) men men  med mitt barnsliga sätt lurar jag väl ingen :) Har idag efter en lång process (ca 2 månader) äntligen köpt ett fodral till kära mac, så nu hoppas jag att hans välpolerade yta ska förbli vit och blank! 

Kul grej som min mamma skrev i ett mail till mig:  "Jag var in och gogglade på ditt namn du finns ju
med flera gånger bland annat som logoped jämtlands landsting"   Det roliga var dels att hon skrev gogglade och dels att hon hade googlat på mitt namn. Själv vet jag ju med mig att hälften av träffarna är någon mycket simkunnig smålänning , men min mor kanske har glömt att jag inte har deltagit i några simtävlingar i småland :) Hursom helst rekommenderas det som nöje de kvällar du har tråkigt : googla på dig själv! det var en ny upplevelse, men ganska kul särskilt kanske för att jag har ett otroligt ovanligt namn. Det är troligen inte lika kul om man heter t.ex. Anna Andersson 

Nu ska jag snart fika på schmäck.. mums fillibabba (säger det så sällan nu förtiden)

Över och ut!

update (lika kort som tv3s)

Uppdatering:

Nu är jag:

* Logoped (på riktigt)
* Veckopendlare med flyg (är det inte buisness så säg..)
* Nöjd och glad (med en liten kris emellanåt)



Ska även försöka bli lite flitigare på att uppdatera bloggen...



Rätt väg

Även om man är på rätt väg kommer man ingenstans om man bara sitter där!