Tummen (mitt) i handen

Ja ni märker att jag har förhalat va? Nej, jag har inte tagit tag i bloggens design och har därför inte bloggat. Nu skjuter jag det där med designandet på framtiden och tar mig för att blogga istället. I helgen hade jag min första sovmorgon på länge, självklart vaknade jag min vana trogen senast 8.00. Det jag också tog mig för var fikande och ätande med en hel del vänner (läs: snyltade till viss del). 

Skulle också vintra balkongen.. det hade jag inte åtgärdat innan frost och snö.. nej nej. Det är ju mycket skojigare att bära grillen med snö genom lägenheten ner till förrådet (sot och snö blandat är så trevligt att torka upp från golvet efteråt). Blomlådan på balkongen hade såklart frusit till is. Jag valde som den hedning jag är att tina den i vardagsrummet, det är så trevligt med (frys)torkade blommor inomhus. Sedan hade jag också söndagens tidsfördriv klart för mig: bevittna jorden tina..

Jag inhandlade också ett par varma handskar i helgen. Tumhandskar. Jag älskar dem, de är så varma och sköna. Ett litet minus bara, det är så svårt att göra något med dem (händerna i tumhandskarna alltså). Bläddra i min kalender var svårt, söka nycklar i jackficka var svårt osv..  men jag blir duktigare och duktigare, övning ger färdighet (det blev mitt svar på frågan "vad gör du?"  när jag på jobbet försökte få fatt i nyckeln med handskarna på).


Har för övrigt valt omslagsbilder till 2009års kalender.. det blev följande bilder av min husgud Stenmark:







Kommentarer
Postat av: vincent

Haha. Det är därför jag aldrig somrar min balkong. Jag har t.o.m. lamporna uppe året om. På så vis behöver jag inte bemöda mig med trassel och sånt heller. ^^



Fikande är ok. Tumvantar ska vara lätta att ta av sig så att man kan plocka upp nycklarna och ta på sig vantarna så pass snabbt så man inte hinner frysa. :D

2008-11-18 @ 08:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback