Status: Resa påbörjad

04.45 vaknade kontrollfreaket i morse och klev upp. Därefter skulle mycket av packningen kontrolleras en sista gång (ok. jag erkänner: biljett, pass och dylikt kontrollerades flera gånger).  Messmör, lingongrova och snus packades ner, detta var vad mina kära vänner som jag ska besöka önskade sig ("utan snus i 10 dagar försmäktar vi  på denna ööö"). Några koppar kaffe senare sitter jag nu på Arlanda och väntar på att dels få checka in och framför allt på att få komma iväg!
Kontrollfreaket glömde dock (jag vet jag trodde inte heller det var möjligt att jag kunde glömma något.. men det stod inte på listan) att ta ut soporna. Min vän As (genitiv inte as) mor och brorsöner (Knatte, Fnatte och Tjatte?) ska dock inta min lägenhet redan idag så det kan de få som uppdrag.

Jag har för övrigt räknat ut att jag senare kommer att göra ett uttag på flera miljoner pengar! I Indonesien är jag miljonär! Som en komiker en gång sa "Jag har hört att man kan försörja en hel familj i Indien för 150 kr /månaden, när jag får familj ska jag flytta till Indien".

Det ska bli fantastiskt härligt och alldeles alldeles underbart att vara på semester i 2 veckor om det var någon som undrade vad jag tycker om att åka iväg...  Det enda som känns lite tråkigt är att min kära Florida-resenär till mormor inte anländer till Arlanda idag som jag tidigare trodde. Så jag får inte träffa henne förrän jag själv kommer hem.

Under min resa kommer tillgången till teknik att vara begränsad dvs. jag vet inte om/när jag kan höra av mig. Men får jag möjlighet kommer jag att uppdatera bloggen.

Mamma oroa dig inte!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas du har det soligt och kul! Använder du resedagboken?

2009-03-03 @ 19:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback