Jag vill vara bäst

Jag har kommit på varför min träningsiver (ja med mina mått mätt så är det iver, vilja, träningsglädje) infunnit sig.. och det är kanske inte den ädlaste av orsaker: Jag är INTE sämst...  :) Det har jag väl inte varit förut heller, men nu kan jag nästan vara bäst ibland och det taggar mig. Är ju ganska knäppt men jag blir taggad när jag ser att tjejen bredvis inte kan stegen elelr inte orkar alla sit-ups. Jag är inte så stolt över detta, men jag erkänner ärligt hur det ligger till. Ska fortsätta gå på tortyrpasset på tisdagar.. 1 timme och 45 minuter stationsgympa med styrka, hopp, kondition, ruscher och vanlig gympa. Där är jag långt ifrån bäst, men jag kämpar kanske mest (jag står då inte i ett hörn och fuskar så jag inte ens blir rödblommmig)..    Jajaja... men starkast är min kille :) Han kan lyfta mig i bänkpress , det ni!

I helgen var det väntan i fredags och partaj i lördags och idag undvek vi alla kriminella inviter och fikade istället :) Vi är något av moralens väktare jag och J .... Sjukt egentligen, jag har varit så i hela mitt liv. Kan tänka och överväga en evighet om det gäller något som jag i princip tycker är moraliskt fel. I min ungdom var det t.ex. att låna kompisens busskort.. nu gäller det lite andra saker (vet dock inte om jag skulle lånat kompisens busskort i dagsläget heller...

Laddar återigen för en ny arbetsvecka! Nu är det inte alls särskilt länge kvar tills det bär av mot väst! och san francisco!!! Längtar längtar!!!


anpassningsbar

jag har kommit på att man kan inte anpassa sig hela tiden och man kan inte vara omtyckt av alla ..och man kan inte göra rätt och välja det säkra jämt.

MISS LI

Så j*vla bra! Hon är grym den där miss li. Vi fick vänta en evighet innan hon entrade scenen och fick medan vi väntade lyssna på jazz... det är en ganska konstig musikstil tycker jag. Det var Birka fjälljazzister som spelade.. vi döpte genast om dem till Birka fjällnazister, sedan Birka fjällrasister, och sist sa A "dom där fjällaporna" (Detta kan ha varit mer kul om man var med). Efter mycket väntan så var det dags! Hon är så glad och fartig hela tiden så man smittas av henns glädje! Men mellansnacket var helt wicked.. hon pratade om mc donalds, hängbröst och mycket annat tokigt :) A & jag kärade ner oss i trummisen som kanske eller kanske inte var amerikan, T var mest kär i gitarristen :) Man får inte riktigt grepp om Miss Li, hon ser ut som Vanna Rosenberg, sjunger som en Gud, och pratar med en grymt sjuklig röst ( det är ju tjänstefel som logoped att inte springa fram och beordra henne röstterapi).



"and I am evil
but I pay my friends to say
I'm loving, caring and so kind

and I've got a big mouth
and a heart full of shit
but I don´t care about it

cus I am Miss Li
yes that's me
come on and catch me
set me free
yes, I am Miss Li
poor, poor me
I am so tragic
this is the real truth about me

I used to be blond and stupid
But now, I dye it dark
cus it makes you think I'm smart

and I'm so ugly
and I wear all this make-up
cus it makes you think I'm cute

I'm so patethic
Yes I am vein and wicked, self-loving
rediculously naive

hell yeah, I've got a pair of big ones
but the truth is without support
they're hanging down to my knees" delar av Miss Li av just Miss Li

Träningsglädje

Jag har tränat eller utövat fysisk aktivitet i många omgångar under mitt liv (tennis, orientering, innebandy, iksu mm). Nu har jag sedan några månader tränat på Friskis & Svettis. Jag hade många fördomar i början, men har nu insett att det är himla kul! Det är som vilket träningsställe som helst det ligger bara lite närmare både min arbetsplats och min bostad. Och nåt är det med stämningen som gör att jag blir motiverad och verkligen tar mig dit.. det gäller att gå på rätt pass så man inte hamnar på pensionärspassen :) Har nu hittat lite pass som passar mig. Var på ett pass igår som ja verkligen gillade: En drivig ledare med lite j*vlar anamma som  verkligen pressade oss, samtidigt som det var mycket folk och lagom svåra steg. Och ffa var det as-jobbigt. Jag kände verkligen att det var kul att träna. Jag har ju förut tänkt att de som sagt att det är kul att svettas i grupp utan boll inte varit riktigt kloka... men nu har jag blivit en av dom :)
Som vanligt så fascineras jag av dessa tjejer som verkar finnas på de flesta träningsställen : Dom gör alla rörelser väldigt försiktigt och springer supersakta och sen efteråt så syns det inte att dom har tränat (spaklet är intakt och de är inte ens rödblommiga). Själv står man flåsande alldeles svettig och pionröd i ansiktet... Förstår inte varför dessa tjejer tränar. Tro nu inte att jag är avundsjuk.. om jag inte sk ata ut mig så kan jag lika gärna stanna hemma.

För övrigt drar jag till storstan (Sveriges största faktikst) i helgen. Har förhoppningar att få se lite bra stå-upp komik och umgås med J... och inte att förglömma besöka den omtalade sektliknande skolan K.  Har också köpt biljetter till Laaksos spelning här i Östersund om typ 2 veckor!